Világbakiabálok

Katasztrófavédelmi szolgálati igazolvány

2013. február 08. 15:58 - Világba Kiabálok

igazolvany_katved_elo_1360334816.jpg_675x423

A katasztrófavédelem hivatásos állománya a fenti képen látható szolgálati igazolvánnyal van ellátva. (12.000 fő).

(A FENTI KÉP NYERS IGAZOLVÁNY, TEHÁT NEM LÁTHATÓ RAJTA ARCKÉP, NÉV, RENDFOKOZAT)

 

Igazolvány előlapjának felépítése: Vörös alapú igazolvány felső részében a "KATASZTRÓFAVÉDELEM" szó szerepel, mellette jobbra a katasztrófavédelem címere. A KATASZTRÓFAVÉDELEM szó alatt a "hivatásos állományú tagja" kapott helyet. Természetesen a közalkalmazotti állománynak "közalalkamzott állományú tagja". 

Bal oldalt az igazolvány birtokosának az arcképe szerepel, mellette a neve, valamint rendfokozta. Pl: "Kiss József tűzoltó törzsőrmester".

A fénykép mellett jobboldalt egy vonalas ábra foglal helyett, majd átlósan alatta egy hologrammos azonosítójel. Az igazolvány alsó felében egy zöld vonal fut körbe. Alatta baloldalt az angol "DISASTER MANAGEMENT" szó, jobbra pedig az "INTÉZKEDÉSRE JOGOSULT" szó jelzi a hivatásos tűzoltó intézkedési jogosultságát.

Az igazolvány hátlapjának felépítése: (képen nem került feltüntetésre): 

Fent futó vízszínes két fekete vékony csík közötti szöveg: "ÉRVÉNYES: X év. Y hónap." Az igazolvány hátlapján megtalálható még az illető TAJ száma, a kibocsátó hatóság 9 jegyű kódszáma, valamint a plasztikkártya alján egy vonalkódhoz hasonlító azonosító felület. 

A katasztrófavédelem állományában az intézkedő tűzoltót szolgálati igazolványa igazolja, valamint szolgálati azonosító jelvénye. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagbakiabalok.blog.hu/api/trackback/id/tr165069710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása