Világbakiabálok

A tűzoltók egyenruházata (12M egységes rendészeti szolgálati öltözet pulóverrel)

2013. február 08. 15:14 - Világba Kiabálok

foto_1_1360332832.JPG_2448x3264

A BM rendvédelmi szerveknél (rendőrség, katasztrófavédelem, büntetés-végrehajtás) 2013-tól folyamatosan rendszerbe áll az egységes rendészeti szolgálati öltözet, csakúgy mint az előzőekben rendszeresített 10M rendészeti gyakorló öltözet. Az említett szerveknél egységes lesz ez a típusú öltözet is. 

A katasztrófavédelem állománya tekintetében ezt az öltözetet az irodai, hatósági és az ügyeleti állomány fogja viselni benti illetve ellenőrzési feladati során.  A vonulós tűzoltói állomány nem lesz felszerelve a 12M rendészeti szolgálati öltözettel. 

A képen látható tűzoltó tiszten a 12M téli öltözete látható. (téli pantalló kék oldalcsíkkal, fekete félcipő, sötétkék pulóver, világoskék ing, nyakkendő, névhímzés, szolgálati azonosító jelvény, állományjelző karjelvény).

A ruházat téli változata ( fenti képen) magában fogja foglalni a 12M rendészeti téli sapkát (usánka), valamint téli kabátot is. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagbakiabalok.blog.hu/api/trackback/id/tr785069613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása